Oldal kiválasztása

Legnagyobb örömünkre rendkívül nagy érdeklődést tapasztalunk a felajánlott medál nyeremények iránt.

Ez a nagy érdeklődés megerősített minket abban, hogy ma már a hölgyek többsége egyre inkább olyan ékszerre vágyik, ami valamilyen szempontból egyedi, különleges, amivel ki tudja fejezni személyiségét. Abban is megerősített, hogy jó döntés volt a nyeremények számának növelése, a 2. medál felajánlása. Izgatottan várjuk mi is, hogy végül melyikre esik a választásotok.

Örömmel látjuk, hogy nem csak minket fogott meg a 3D nyomtatás csodálatos világa, az ezzel a technológiával készült ékszerek szépsége. Annál is inkább, mivel számunkra az elmúlt évek során a 3D nyomtatás a szakmán túl hobbivá, szenvedéllyé is vált. Ezért is vállaltunk vezető szerepet a 3D nyomtatás hazai koordinálásában, népszerűsítésében, kapcsolódtunk be számos hazai és nemzetközi szakmai szervezet munkájába.

Mi is az a 3D nyomtatás, amivel a felajánlott medálok is készülnek?

A 3D nyomtatás egy olyan gyártási folyamat, mely révén digitális modellekből, az alapanyag vékony rétegekben történő egymásra építése révén háromdimenziós tárgyak készíthetők. A folyamatot úgy lehet elképzelni, mint egy téglaház felépítését, ahol a téglák soronként kerülnek egymásra.

A 3D nyomtatás a jövő egyik meghatározó technológiája, és az utóbbi években gyakorlatilag minden iparágban gyökeres változásokat indított el, a fogászattól a repülőgépiparig bezárólag. Nem kivétel az ékszeripar sem. Szakértők véleménye szerint az elkövetkező években a legnagyobb változást az ékszeriparban a 3D nyomtatás térhódítása fogja eredményezni, mivel olyan egyedi, összetett formájú ékszerek készítését teszi lehetővé, amely korábban nem volt lehetséges. Az ékszerek több mint 3%-a már jelenleg is ezzel a technológiával készül. (A technológiáról részletesebb ismertetés található a honlapunkon: 3D nyomatás.)